Prodaja filtera zraka, ulja, goriva i hidraulike,
za brodove, kamione i radne strojeve

Prodaja filtera zraka, ulja, goriva i hidraulike,<br />za brodove, kamione i radne strojeve Tvrtka Eurotim se od osnutka bavi prodajom filtera zraka, goriva, ulja i hidraulike.
Tako da se danas u prodajnom programu tvrtke nalaze filteri za SVA teretna vozila, autobuse, kamione, brodove i radne strojeve koji postoje u Hrvatskoj.
Zastupnici smo grupacije MANN+HUMEL te prodajemo njihove brendove filtra MANN i UNICO ali i filtere drugih proizvođača kao što je FLEETGUARD, DONALDSON itd.

Izrazito je bitno naglasiti da MANN, UNICO i FLEETGUARD filteri zadovoljavaju sve tehničke norme autoindustrije, ISO standarde te da su to najčešći filteri kod prve ugradnje u vozila Mercedes, MANN, BMW, WV, Volvo itd.

Većinu filtera imamo na lageru u Splitu, a za sve posebne i rijetke filtere dva puta mjesečno organiziramo uvoz iz Belgije i Njemačke.
 

Filteri goriva

Filteri goriva Filteri goriva služe za odvajanje nečistoća iz goriva kao što su: prašina, hrđa, voda i ostatci u spremniku goriva. Upotrebljavaju se kod svih benzinskih i diesel motora. Služe sigurnosti pogona, štite ekstremno osjetljive sustave za ubrizgavanje goriva i rasplinjače, osim toga su osnova za čisto sagorijevanje i očuvanje okoliša, što u konačnici osigurava dugi vijek trajanja motora.

MANN i UNICO filteri goriva osiguravaju najviši stupanj filtracije čime se osigurava očuvanje sustava za ubrizgavanje. To je izrazito bitno naglasiti u današnje vrijeme kada nismo sigurni u kvalitetu kupljenog goriva

Filteri ulja

Filteri ulja Filteri ulja imaju funkciju filtriranja ulja od nečistoća, metalnih čestica, ugljena, hrđe, a koriste se za filtriranje motornog ulja, ulja za mjenjače te ulja za hidrauliku.
Osim toga ugrađenim elementima, ventilom tlaka koji omogućava stalni protok ulja i podmazivanje motora te povratnim ventilom za sprječavanje praznog hoda osiguravaju optimalan rad motora. Specijalna finoća MANN I UNICO papira garantira najvišu razinu odvajanja nečistoće. Elementi filtera, ventil pritiska te povratni ventil izrađeni su u skladu s najvišim normama. Visoka nepropusnost osigurava 100% odvajanje nečistoće iz čistog ulja, a isto tako osigurava nepropusnost cijelog sistema protoka ulja. Mora se također naglasiti velika otpornost MANN i UNICO filtera na pritisak i koroziju što dodatno osigurava optimalan rad motora.

Filteri zraka

Filteri zraka Zračni filteri imaju funkciju filtriranja zraka od čestica nečistoće prilikom usisavanja, tako da omoguće usisavanje potpuno čistog zraka (uz što manji otpor strujanju), bez prašine, u komore za sagorijevanje. Time se sprječava zagušenje i oštećenje motora i strojeva te dodatno preuzimaju funkcije regulaciju temperature MANN i UNICO sa svojim zračnim filterima garantira 100% funkcionalnost između svakog intervala izmjene filtera. Specijalna struktura vlakana i finoća papira koji sačinjavaju osnovu zračnog filtera garantiraju potpuno odvajanje nečistoće i kod najmanjeg onečišćenja. Potpuna nepropusnost nabora papira i lijepljenih spojeva uz optimalnu geometrija nabora osigurava radnu sposobnost i kod ekstremnih uvjeta eksploatacije. Moramo također naglasiti da stalna kontrola kvalitete u svim fazama proizvodnje čini MANN i UNICO filtere vrhunskim proizvodom.

Filteri hidraulike

Fleetguard odnosno Cummins filtration je najprodavaniji zamjenski filter za hidrauliku u Hrvatskoj, a ujedno ima i najveći broj zamjenskih filtera na Svijetu. Stoga s pravom možemo reći da ako trebate filter za hidrauliku, trebate Fleetguard filter. Posebnost ovog filtera osim u kvaliteti izrade i trajnosti je njegova zastupljenost u cijelom Svijetu.
Tako da bez obzira da li trebate filter za motore Cummins, DAF, Scania, VCE, John Deere, Komatsu, Iveco, Case New Holland, filtere sa američkim navojem ili s Vama nepoznatom Korejskom ili Japanskom oznakom, usporedni katalog Fleetguarda zasigurno će Vam pronaći zamjenski filter.
 
Kontakt
Tel:021/382-438, lokal 2
Fax:021/382-439
Email:ivica.samardzic@eurotim.hr